Lleida | 22/6/2024
pons montserrat

PONS i MONTSERRAT ADVOCATS és un despatx d’Advocats fundat al Gener de 2007, amb oficina oberta a Lleida i Balaguer.


Els clients del despatx són fonamentalment particulars i petites i mitjanes empreses. A més el despatx presta assessorament jurídic continuat a una entitat bancària i una associació empresarial de Lleida.


Presta serveis d’assessorament jurídic en totes les matèries del Dret i, molt especialment, en les relacionades amb el dret mercantil, civil, administratiu i penal econòmic.

 

La Filosofia del despatx persegueix un exercici modern i dinàmic de la professió, que pretén una assessoria jurídica creativa, amb vistes a anticipar i evitar conflictes, així com aportar una visió empresarial a l’ exercici jurídic, utilitzant criteris de rendibilitat econòmica i fiscal per al client i tot això a un cost equilibrat.  Una de les prioritats del nostre projecte és l’atenció puntual i personalitzada al client incorporant als nostres canals de comunicació l’ús de les noves tecnologies.

 

Com activitat complementària de les anteriors el despatx du a terme conferències, cursos i xerrades en les matèries legals relacionades amb el nostre exercici diari.Notícies i Blog

FOTOGRAFIA: Edgar Dos Santos | DISSENY WEB: MAESBYTE Informātica & Marketing

 

PONS MONTSERRAT Plaça Sant Joan 17, 5è 1a 25007 Lleida T. 973 72 74 27 F. 973 72 74 28 info@ponsmontserrat.com